Taizéviering zondag 14 juni 2020 !

Zondag 14 juni a.s. kunnen we eindelijk weer een Taizéviering organiseren!

Zoals jullie weten, zijn de corona-maatregelen versoepeld, o.a. wat betreft bijeenkomsten in groepen. Met ingang van 1 juni zijn bijeenkomsten met een maximaal aantal van 30 personen weer toegestaan.
Dit heeft ons doen besluiten om de Taizéviering in juni door te laten gaan! Wel volgen we de richtlijnen en maatregelen van het RIVM.

De viering zal plaatsvinden op zondag 14 juni om 19.00 uur in de Beatrixkerk in Ede.
Er mogen maximaal 30 mensen, inclusief muzikanten, aanwezig zijn. Dit betekent dat we werken met opgave. Wil jij de viering bijwonen, dan mail je naar info@taize-ede.nl.

Je mail onderstaande gegevens door:
– Naam en achternaam
– Met hoeveel personen je komt
– Als je met meer personen komt, geef je ook aan of je een huishouden vormt met elkaar

Van deze opgave krijg je vervolgens een bevestiging, die je meeneemt naar de viering.
Bij de deur zullen we een laatste check doen, door een aantal gezondheidsvragen te stellen.
We vragen je hierin ook zelf je verantwoordelijkheid te nemen en bij klachten (verkoudheid en/of koorts), niet te komen.

Let op: je kunt je opgeven tot 12 juni om 17 uur! We werken op volgorde van aanmelden. Val je niet binnen de eerste 30, dan zullen we je op de lijst zetten voor de eerst volgende viering in juli.

* Vanwege de kleinschaligheid én het risico op besmetting, is er geen koor aanwezig. Ook zal er niet gezamenlijk gezongen worden. We hebben andere vormen van interactie (zoals gezamenlijk gebeden opzeggen), bedacht. Ook is er ruimschoots gelegenheid om naar de liederen te luisteren die de muziekgroep en enkele zangers gezongen worden. Mee neuriën mag wel.

* Er kan geen gebruik gemaakt worden van het sanitair. Ook is er na afloop geen mogelijkheid tot ontmoeting onder het genot van koffie of thee, maar verzoeken we iedereen om direct naar huis te gaan.

We hopen ondanks alle maatregelen die we moeten treffen, toch op een mooie viering!

Met vriendelijke groet,

Werkgroep Taizé Ede

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *