Over Taizé Ede

We willen je graag informatie geven over Taizé Ede. Elke tweede zondag van de maand ben je welkom voor een viering in de Beatrixkerk, Beatrixlaan 54 in Ede. We starten om 19:00 uur. De vieringen hebben dezelfde opzet als de gebeden in Taizé: zang, gebed, lezingen uit de Bijbel en stilte.

De zang wordt begeleid door een groep instrumentalisten. Als je de liederen wilt oefenen, kun je vanaf 18:15 uur meezingen met de zanggroep.

Geluidsopname Taizégebed

Om een indruk te krijgen van hoe een Taizégebed verloopt, kun je hier een geluidsopname beluisteren van de viering van 14 februari 2016:

Al meer dan 20 jaar Taizévieringen in Ede

De Taizévieringen worden nu al meer dan 20 jaar georganiseerd in Ede. In het najaar van 2014 werd het tweehonderdste gebed georganiseerd.
De organisatie van de Taizévieringen is afhankelijk van donaties. Je bijdrage is dan ook van harte welkom. Je kunt je donatie overmaken op NL55ABNA0463164385, t.n.v. Taize Werkgroep. Je kunt ook contant doneren na de viering bij de uitgang.

Contact

De werkgroep van Taizé Ede wordt geleid door Arjen Threels. Voor suggesties of vragen kun je bellen met (0318) 622 414 of het contactformulier invullen.